woensdag 20 februari 2013

{no matter what}

 
Deze kaart had ik gemaakt voor de Challenge Blog Case this Sketch maar ik was te laat ... nou ja hihi ik laat hem jullie toch even zien hoor, want ik vind hem veels te leuk om hem niet te showen ;) 

De basis kaart is gemaakt van Primrose Petals en daarop heb ik een enkele kaart geplakt in de kleur Pool Party. Wat een heerlijk vrolijk kleurtje ... het design papier komt uit de More Amore Specialty Designer Series en ik heb ze uitgestanst met de framelits uit de Hearts a Flutter set. De gaatjes heb ik geprikt met de Paper Piecing Tool en de Essentials Paper Piecing pack en toe geborduurd met de hand. De tekst komt uit de Petite Pairs set en is gestempelt met Stazon Black. 

Tot en met 22 maart kan je nog gebruik maken van de Sale A Brations, je krijgt dan bij elke € 60 euro die je besteed een gratis stempelset. Er zijn 17 exclusieve sets te krijgen tijdens deze Sale A Brations en na deze periode niet meer te krijgen. Je kan de exclusieve sets hier vinden en ze zijn zo gaaf. 

Een hele leuke dag verder ;o) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Petite Pairs
DSP: More Amore 
Cardstock: Primrose Petals en Pool Party
Inkt: Stazon Black
Framelits: Hearts a Flutter
Other: Essentials Paper Piecing Pack

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Op 2 maart doe ik een verzamel bestelling. Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben.

 photo seperator.jpg