zondag 24 februari 2013

Oh Happy Day!


Goedemiddag, vandaag wilde ik lekker aan de freubel en ik was wat inspiratie aan het opdoen op internet toen ik zag dat de Paper Players een nieuwe sketch hadden geplaatst. Een hele leuke sketch dus ik dacht daar ga ik een kaartje mee maken. 

De stempel set die ik heb gebruikt is een Sale-a-Brations set en heet Bloomin' Marvelous. Een hele leuke set met een bloemetje, een blaadje, een vlindertje, en vogeltje en verschillende teksten. Deze set is zo leuk en alleen tot en met 22 maart verkrijgbaar als gratis cadeau als je een bestelling plaatst van € 60. 

Ik heb de blaadjes gestempeld met Pool Party op Whisper White cardstock en de bloemetjes zijn gestempeld met Primerose  Petals. Het vogeltje (eigenlijk is het een Kolibri) heb ik gestempeld met Early Espresso en uigeknipt. Om het wat hoger te plakken heb ik de Dimensionals gebruikt. het dsp papier komt uit de More Amore collectie. Het bauwe strookje heb ik geembosd met de Perfect Dolka Dots Embossing Folder. Het tekstje komt ook dezelfde set en heb ik gestempeld met Early Espresso. 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Bloomin' Marvelous
DSP: More Amore 
Cardstock: Primrose Petals, Whisper White en Pool Party
Inkt: Primerose Petals, Pool Party and Early Espresso 
Other: Perfect Polka Dots Embossing Folder
En een beetje van mezelf

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Op 2 maart doe ik een verzamel bestelling. Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben.

 photo seperator.jpg