zondag 17 maart 2013

Birthday Wishes

Goedemorgen allemaal, vandaag een Clean & Simple kaartje voor de nieuwe Challenge van CAS on Sunday. Deze week is het thema 'Flutterby' en je moet een vlinder op je CAS kaartje gebruiken Of je nu een stempel, pons, chipboard of iets anders gebruikt het is aan jou, als er maar een vlinder op staat. 
Ik heb de vlinder gemaakt van de Beautiful Wings Emboslits en de kleur cardstock is ... Daaronder heb ik  Whisper White cardstock gebruikt en geembosd met de Elegant Lines Folder. Ik heb de Stampin' Dimensionals gebruikt zodat het een beetje bovenop de basis kaart zit. De kleur van de basis kaart is Sahara Sand Het tekstje komt uit de So Happy for You set en heb ik gestempeld met Stazon inkt. De kaart is een beetje van mijzelf en een beetje van pinterest ;) 
I love to join  Addicted to CAS #8 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: So Happy for You
Cardstock: Whisper White, Sahara Sand and Rose Red
Inkt: Stazon Black
Emboslits: Beautiful Wings and Elegant Lines Folder

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben. Ik doe op 20 maart een verzamel bestelling, meer informatie vind je onder dezelfde tab. Laatste dag om mee te doen met de bestelling is 18 maart ;o) 
 photo seperator.jpg