zondag 24 maart 2013

For You


Goedemorgen, het zonnetje schijnt heerlijk maar schijn bedriegt want buiten is het ontzettend koud. Het is maar -5 graden maar door de harde wind is de gevoels temperatuur - 15 of lager bbbrr. Ik heb eigenlijk wel zin in de lente, ik las ergens dat het vorig jaar 19 graden was .. wat een verschil hé ;) 

Aniways ik heb deze kaart gemaakt. Het is een 10 x 10 cm kaartje gemaakt van Whisper White cardstock en aan de rechterkant zit een strookje van de Twitterpated dsp. De cirkels heb ik gestempeld met de Circle Circus set en de kleuren inkt die ik heb gebruikt zijn, Riding Red Hood, Baja Breeze en Basic Gray. Het tekstje komt uit de Mixed Medley set (helaas niet meer te krijgen want het was een Hostess set uit de Autumn / Winter catalogus van 2012 - 2013. Ik heb de spritzer Tool gebruikt om spetters te maken met de Stampin' Write Marker.  

Ik zou graag de Share club, de Stampin' Write Marker club, de Ink club en de Online stempel club onder de aandacht willen brengen ;O) hele leuke clubs waar jij aan mee kunt doen als je wilt. Hoe het allemaal gaat kan je lezen door op de naam te klikken en dan lees daar alles over. heb je nog vragen erover dan mag je mij altijd mailen ;) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Cicle Circus en Mixed Medley
Dsp: Twitterpated
Cardstock: Whisper White
Inkt: Baja Breeze, Riding Red Hood en Basic Gray
Punch: Circle Punches 
Other: Spritzer Tool
 photo seperator.jpg