woensdag 13 maart 2013

Hope your Christmas ....


Goedemorgen, terwijl mijn postje live gaat ben ik onderweg naar Rhenen om een workshop te geven bij Wilma. Ik heb er ongelooflijk veel zin aan en ik hoop dat het verkeer een beetje mee werkt. 

Aniway vandaag een kerstkaartje van mij die ik heb gemaakt voor de Christmas Challenges {with sketches} blog. Deze week heeft Diana de sketch gemaakt. Alweer een hele leuke sketch, maar tja ik ben nu eenmaal gek op sketches dus vind ze eigenlijk allemaal leuk. Je kan de kaartjes die de andere dt leden hebben gemaakt vinden op de blog. 

Het kaartje heb ik gemaakt met de leuke Snow Much Fun stempels van Stampin' Up en ik heb de sneeuwpop gekleurd met mijn Prisma potloden. De spetters heb ik gemaakt met de Spritzer Tool icm met de Early Espresso Write Marker. Het is even oefenen hoor hoever je de tool van je papier moet houden, want hoe dichter je op het papier zit hoe dikker de spetters. Of je hebt een grote vlek (tja gelukkig zie je daar nu niks meer van, dankzij de tekst label, lol) Het tekstje is gestempeld op de Modern Label Punch. De sneeuwvlokken heb ik geembosd met de Nothern Flurry Folder. Het dsp papier komt uit de Festival of Prints collectie. 

Ik wens jullie een hele leuke dag en ik laat jullie zeker weten hoe mijn workshop dag is gegaan ;o) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Snow Much Fun
DSP: Festival of Prints
Cardstock: Very Vanilla and Island Indigo
Inkt: SU Early Espresso, Memento and Elzybells
Pons: Modern Label Punch
Emboslits: Nothern Flurry Folder

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben. Ik doe op 20 maart een verzamel bestelling, meer informatie vind je onder dezelfde tab. En vergeet je je niet op te geven voor de workshop dag op 28 april ik heb al wat aanmeldingen maar er kunnen nog meer bij ... maar vol is vol ;) 

 photo seperator.jpg