maandag 4 maart 2013

Wish Big


Goedemorgen, het is alweer maandag en de nieuwe werkweek begint weer ... gisteren heb ik heerlijk zitten kleuren in mijn hobby kamer. Ik was afgelopen donderdag naar Bovenkarspel afgereisd om een inkleur workshop te volgen bij Oma Dee olv Inge en ik heb genoten. Onderweg er naar toe dacht ik, ik heb het gemist, het inkleuren van de stempeltjes, en dus zal je ze vanaf nu weer wat vaker tegen komen op mijn blog. Niet alleen omdat ik het mis hoor maar ook om te laten zien dat je je leuke stempels heel goed kan combineren met Stampin' Up! 

Het design papier is van Stampin' Up! en komt uit de Twitterpated serie, ik ben helemaal verliefd op deze collectie, de kleurtjes zijn helemaal leuk en de patroontjes zijn ook zo leuk. De kaart is 14 x 14 cm in de kleur Basic Gray, daarop heb ik Whisper White gebruikt van 13 x 13 cm. Ik heb de Adorning Accents Edgelits gebruikt en de kleur cardstock is Pretty in Pink. De tekst komt uit de á la modes set Big Birthday Wishes en heb ik gestempeld op de Modern Label Punch. Het stempeltje heb ik gestempeld met memento black op Neenah papier en ingekleurd met mijn Prisma potloden. 


De rondjes boven het tekstje heb ik gemaakt met de 1¼ Circle Punch en ik heb er cardstock en dsp voor gebruikt daarna heb ik de rondjes gekreukeld en op elkaar geplakt. Een knoopje erop met Baker's Twine 2 brads en klaar is mijn kaartje. 

Vergeten jullie niet de Online Stempel Club, de Share club, de Ink pad club en de SU write Markers club. Ze zijn zo leuk om aan mee te doen. Meer informatie over de clubs vind je als je op de namen klikt ;) het lijkt me zo leuk om binnenkort van start te gaan ... Heb je vragen dan kan je me altijd mailen ...

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
DSP: Twitterpated
Cardstock: Basic Gray, Pretty in Pink en Whisper White 
Inkt: Basic Gray
Other: Modern Label Punch, 1¼ Circle Punch en Adorning Accents Edgelits
Stempel: My Favorite Things 

 photo seperator.jpg