vrijdag 5 april 2013

For You


Goedemorgen vandaag een cadeauenvelopje die ik had gemaakt als voorbeeld voor de Make & Take bij mij thuis. Het was ontzettend gezellig en zeker voor herhaling vatbaar ;) Elke laatste woensdag van de maand gaan we een Make & Take maken en je kan je nog steeds opgeven via de mail. 

Ik heb als basis Whisper White cardstock gebruikt en het patroon is al jaren oud maar nog steeds leuk om te gebruiken. het dsp komt uit de Sale-a-Brations en heet Sycamore Street, heerlijk vrolijk papier en ik ben heel blij dat ik nog een stapeltje heb ;o) De vogel is van de Bird Punch net als het takje en de vleugel. het takje is uit geponsd uit Always Artichoke en de vogel uit Tangarine Tango Cardstock. De tekst komt uit de Pretty Petites die je gratis kon krijgen tijdens de SAB en die heb ik uitgeponsd met de Petite curly Label Punch, die je nu ook los kan kopen ;o) De kantjes van de dsp en de vogel heb ik beinkt met de Early Espresso inkt. Het randje heb ik gemaakt met de leuke Adorning Accents Edgelits.


Gisteren kwam ook het nieuws dat de Water Color Crayons en de Watercolor Pencils uit het assortiment gaan, dus wil je deze ook nog in je collectie dan kan je deze via mij bestellen zolang de voorraad strekt.

Dit weekend is de Crea Beurs in Rijswijk en het het hele weekend kan je Stampin' Up! vinden op het Hobby Handig plein. Aanstaande zondag kan je mij daar ook tegen komen, je kan een leuke kaart maken, een catalogus kopen en bekijken en natuurlijk de spullen in het echt bekijken. Ik hoop je daar te ontmoeten. 
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en bedankt voor je bezoekje ;o) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn cadeau envelop
Stempels: Petite Pairs
Dsp: Sycamore Street
Cardstock: Whisper White, Tangarine Tankgo en Always Artichoke
Inkt: Early Espresso
Punch: Bird Punch en Petite Curly Label Punch
Other: Adorning Accents Edgelits 
 photo seperator.jpg