woensdag 10 april 2013

Merry Christmas

Goedemorgen allemaal, wat een heerlijk weer hebben we zeg, tenminste nu ik deze post schrijf. Het zonnetje schijnt en in de achtertuin kan je nu heerlijk zitten. Ik kan er helaas niet van genieten want ik ben druk met de voorbereidingen voor de komende workshops en ik ben bezig met de swap voor de trainingsdag in Almere over twee weken ;o) druk druk, maar wel heerlijk druk. 
Mijn kaartje heb ik gemaakt voor de nieuwe Christmas Challenges {with sketches} blog en deze week heeft Miranda de sketch gemaakt, een hele leuke en zeker weer wat anders dan anders. Ik heb de sneeuwpop uit de Snow Much Fun set gebruikt en hem gekleurd met mijn Stampin' Up! inkt en een blender pen. Helaas bezit ik nog niet alle Stampin' Write Markers maar zoals je ziet kan je ook heel goed de inkt gebruiken om mee in te kleuren. Om het afdrukje heen heb ik de Spritzer Tool gebruikt. Het bloementje heb ik gemaakt met de Floral Fusion Sizzlits en is gemaakt van vilt want dat is de twist van deze week ;o) Ik heb er een brads doorheen geprikt en daarop wat bling. De tekst komt uit de Petite Pairs set en heb ik gestempeld met Island Indigo en uitgeponsd met de Modern Label Punch. Het design papier komt uit de Autumn / Winter catalogus 2012 / 2013 en is helaas niet meer te krijgen. Maar dit Festival of Prints dsp is nog steeds leuk om te gebruiken. Ook heb ik de Adorning Accents Framelits gebruikt op mijn kaart. 
Ik heb deze foto geleend van Anca, zij heeft deze foto afgelopen zondag gemaakt in Rijswijk. Het was onwijs gezellig, lekker druk en ik ben weer een stuk wijzer geworden. Voor mij was het een hele reis maar ik ben blij dat ik gegaan ben. Thanks Car en Anca voor de leuke dag ;) 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
 photo seperator.jpg