zaterdag 20 april 2013

Swaps voor het Regional Event in Almere




Goedemorgen allemaal, vandaag is het eindelijk zover en ga ik naar het regional event van Stampin' Up! in Almere. Waar heel veel dames (en misschien ook wel heren) demonstratrices bij elkaar gaan komen voor een training ... Een dag vol fun. Ik heb geen idee wat ik ervan moet verwachten hoor, maar ik vind het al heel gezellig om iedereen in het echie te gaan ontmoeten. 


Een onderdeel van een Stampin' Up! event is dat je mag swappen als je wilt. Dan ruil je met iemand je kaart of project en zo kan je heel veel ideeen opdoen ;) na zoeken op internet kwam ik dit tegen en dacht dan ga ik ook maken ... 40 stuks heb ik er gemaakt voor de demo's die willen swappen. De basis is een label van de Two Tags Bigs Die. Ik heb de scallop circle pons gebruikt om rondejes te maken. De uilenpons heb ik gebruikt en het dsp komt uit de Festivals of Prints collectie. het tekstje komt uit de Million Dollar Moments set en heb ik gestempeld op de modern label punch. Het takje komt van de Bird Builder Punch. 
Voor de meiden (Carmen, Anca, Lida, Mieke en Linda) heb ik deze gemaakt. Ook deze kwam ik tegen op internet, en vond hem echt helemaal leuk. Makkelijk om te maken en zo leuk om weg te geven ( en heel lekker natuurlijk lol) 


Ook hier is de basis van de Two Tags Bigs Die gemaakt enop de voorkant een stukje dsp uit de More Amore collectie geplakt. Op de voorkant ook een cirkel uit geponst met de 1 3/8 circle punch, daarop heb ik de modern label punch geplakt met een tekst uit de Best of Everything stemepel set.


En dit is de naam badge die ik heb gemaakt. Het kaartje is 7,5 x 10,5 cm en ik heb papier uit de Sunshine & Sprinkles collectie gebruikt. De dame is gestempeld met Marina Mist op Whisper White cardstock en de hartjes zijn gestempeld met de kleur Malon mambo. De bloem heb ik gemaakt met de Floral Fusion Sizzlits. Mijn naam heb ik geprint op cardstock en uitgeponst met de modern label punch. De embossing is gemaakt met de Emboslits. Hoe ik de strookjes papier heb gestanst kan je hier vinden.
 ........


Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en ik laat zeker binnenkort wat foto's zien van deze dag. Mijn camera en andere spullen staan klaar en ik ben er ook klaar voor ...

 photo seperator.jpg