zondag 14 april 2013

Thanks a Million


Goedemorgen. Het beloofde mooi weer te worden vandaag en ik denk dat iedereen er wel aan toe is maar helaas is het grijs en motregent het ;( Ik ben wel toe aan mooi lente weer, ik vind winter helemaal te gek maar ik vind de lente ook wel heerlijk hoor alle bloembollen die boven komen, de vogeltjes die druk zijn met hun nestjes en lekker in de tuin bezig zijn. 

 Deze kaart heb ik gemaakt voor de nieuwe Challenge voor CAS on Sunday en deze week is het thema Round & Round. gebruik cirkels op je kaart en vergeet niet dat het clean & simple moet zijn. We hebben de regels wat simpeler gemaakt en we hopen zo dat er nog meer mensen mee gaan doen met onze leuke Challenges. Neem ook eens een kijkje op de CAS on Sunday blog, de meiden van het dt hebben weer prachtige kaarten gemaakt ;o) 

 Ik heb als basis voor de kaart Whisper White gebruikt en het design papier komt uit de Sunshine & Sprinkles collectie. Heerlijk vrolijk papier met lekkere vrolijke kleurtjes. De rondjes heb ik geponsd met de circle ponsen en ik heb Soft Suede gebruikt om de randjes te inkten. Het hartje komt uit de Owl punch en ik heb de Basic Pearls Jewels Accents gebruikt rond mijn rondjes ;o) Het tekstje komt uit de leuke set Million Dollar Moments en heb ik gestempeld met Melon Mambo inkt.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart



 photo seperator.jpg