zondag 12 mei 2013

CAS on Sunday #8 'Pastel Pretties'


Goedemorgen op deze zonnige moederdag ;o) Tenminste op het moment dat ik dit aan het typen ben schijnt de zon en ik hoop dat het zo blijft. Vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de CAS on Sunday challenge blog en deze week ik het thema 'Pastel Pretties' Gebruik pastel kleuren op je kaart en vergeet niet dat het clean en simple moet zijn. 


Ik ben veel aan het rondneuzen op Pinterest en daar vind ik zoveel leuke kaartjes gemaakt met de Stampin' Up spullen en eentje daarvan wilde ik zo graag eens maken. Het orgineel is gemaakt door Sina en ik ben een groot fan van haar. De kleuren zijn heel anders maar het idee is hetzelfde. 

De basis is van Pretty in Pink cardstock gemaakt, daarop heb ik een enkele kaart geplakt in de kleur Whisper White. Ik heb dat cardstock eerst met de Stampin' Spritzer waarin alcohol (70% van de etos) en de kleur Pretty in Pink zit bespoten. Daarop een strookje design papier uit de Twitterpated collectie en die heb aan de onderkant gestanst met de Hearts a Flutter Framelits. Hoe ik dan heb gedaan kan je hier vinden. Toen heb ik met de Labels Collection Framelits een label gestanst uit Pretty in Pink. Daarop heb ik twee rondjes geplakt (gesneden met de cirkel snijder) in Island Indigo en marina Mist. Daar tussen een stukje Baker's Twine in Island Indigo geplakt (dat was een beetje een uitdaging, want het stukje twine was een beetje dwars lol) Toen heb ik in Pretty in Pink een vlinder geponst met de Elegant Butterfly punch. Daarop heb ik drie pareltjes geplakt. En klaar is je kaartje ;o) 

Ik wens jullie een fijne dag en bedankt voor jullie leuke berichtjes. 

I like to join: 
Flutter By Wednesday's #239 
Sweet Stampin' Clean & Simple

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart



 photo seperator.jpg