zaterdag 18 mei 2013

Happy Birthday Wishes


Goedemorgen, vandaag weer een cadeau envelopje die ik heb gemaakt. Het lekkere vrolijke papier Sycamore Street uit de Sale A Brations van dit jaar vind ik echt helemaal leuk. Lekker vrolijk van kleur en zeer geschikt voor verschillende feestjes ;) 

Het cadeau envelopje is al een oudje uit mijn 3D tijd *wink en is in Island Indigo gemaakt. Het design papier heb ik ook met de kleur Island Indigo beinkt. De uil heb ik gemaakt met de hele leuke en absoluut must have Owl Builder Punch in de kleur Pool Party. Het takje heb ik gemaakt met de Bird Builder Punch in Old Olive.  Het rondje achter het uiltje heb ik gemaakt met de Circle Punch. De tekst komt uit de Petite Pairs set en is ook met de kleur Island Indigo gestempeld en heb ik uit geponsd met de Ticket Duo Punch. 


Verzamel Bestelling ....

 Volgende week zondag 26 mei doe ik weer een verzamel bestelling. Wil je nog iets meebestellen dan kan je je bestelling doorgeven tot en met woensdag 22 mei. De uiterste betaaldag is vrijdag 24 mei ;) Je kan je bestelling doorgeven via de mail als je op de email me button klikt aan de linkerkant in mijn blogroll. 

 Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.

Dit heb ik gebruikt voor mijn cadeau envelop:
 


 photo seperator.jpg