woensdag 8 mei 2013

Merry Christmas


Goedemorgen, vandaag een kerstkaartje met de leuke sketch die Angélique heeft gemaakt voor de Christmas Challenges {with sketches} challenge blog. Er zijn hele leuke kaartjes gemaakt door het design team en je kan op de blog ook de sponsor van deze week vinden. 


 Ik heb de basis van de kaart 14 x 14 cm gesneden in Very Vanille en daarop een enkele kaart in Gomball Green. Het design papier komt uit de Be of Good Cheer collectie en die heb ik beinkt met Early Espresso nadat ik er met een Distress Tool. Ik heb de Baker's Twine om de kaart heen gebonden en op de Modern Label Punch heb ik een tekst uit de Petite Pairs set gestempeld met Early Espresso. De bloem komt uit de Bordering of Romance set en heb ik gekleurd met de Cheery Cobbler inktpad icm de blender. Dat heb ik uit gestanst met de Nestabillities. Opgeplakt met de Stampin' Diemensionals en klaar was mijn kaartje ;o) Oh ik heb ook nog met de spritzer tool spetters aangebracht met de Pretty in Pink Stampin write marker. Ik heb Basic Pearl Jewels Accents gebruikt op mijn bloemen en op de tekst label.

 Ik heb tot en met 31 mei 30% korting op ALLES in mijn web winkeltje en ik heb nu alles wat ik graag kwijt wil erin gezet ;o) Misschien staat er iets voor je bij? Je zou mij heel blij maken ... 

 Fijne dag allemaal en bedankt voor alle leuke berichtjes. 

 Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart


 photo seperator.jpg