donderdag 9 mei 2013

Stamp-a-ma-jig


Goedemorgen allemaal, vandaag heb ik lekker vrij, en terwijl Rinus aan het verven is ben ik lekker aan het freubelen en ik dacht er in eens aan dat ik jullie had beloofd een tutorial te maken om te laten zien hoe de Stamp-a-ma-jig werkt. Ik ben helemaal in mijn nopjes met de Stamp-a-ma-jig en hij ligt op mijn bureau want ik gebruik hem heel vaak. Nooit meer een scheef tekstje op je kaartje ;) Hierboven zie je de spullen die je nodig bent ... 


Leg je doorzichtige sheet in de het hoekje van je houder. Zorg er voor de je ruwe kant boven ligt, deze sheet heeft een gladde en ruwe kant. 


Het acrylblokje met de stempel, waar je inkt op hebt gedaan, doe je in de hoek van de houder. Het maakt niet uit of je bv scheef stempelt .. het komt helemaal goed. 


Je haalt de houder en het blokje weg en dan zie je dat ik scheef heb gestempeld. 


Dan pak je strookje papier of de kaart waar je je stempel wilt stempelen en ligt de doorzichtige sheet daar waar jij je tekst wilt hebben. Je ziet dat het helemaal scheef ligt, maar de stempel zit recht. Dan zet je de houder in het hoekje van de sheet, en haalt de sheet weg. Denk erom dat er niks gaat schuiven, anders is je tekst straks nog scheef. 


Neem je blokje met de beinkte stempel en plaats die in de hoek van de houder. Haal de houder en je acryl blokje weg en klaar is je rechte tekst. Hieronder zie je een paar kaartjes waar ik de Stamp-a-ma-jig heb gebruikt .... 


De Stamp-a-ma-jig kost € 13.95 en het bestelnummer is 101049. Zijn nog vragen dan hoor ik het graag van je. 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.

 photo seperator.jpg