woensdag 5 juni 2013

Merry Christmas


Goedemorgen, het is alweer tijd voor een nieuwe challenge bij Christmas Challenges {with sketches} en deze keer een leuke sketch van Chantal. Ik heb hem een kwartslag gedraaid. Deze week hebben we een leuke sponsor en die kan je op de blog vinden, net als de leuke kaarten die de andere dt leden hebben gemaakt.

.....
Voor deze kaart heb ik de leuke set Circle Circus gebruikt en helaas gaat deze set uit de nieuwe catalogus verdwijnen, maar hij is zo leuk dus deze blijft zeker in mijn collectie. Je kan er zoveel kanten mee op niet alleen kerst maar ook voor andere gelegenheden kan je deze set goed gebruiken ;)  
.....
De basis van de kaart is in de kleur Gomball Green, daarop heb ik een enkele kaart geplakt in de kleur Cherry Cobbler. Het design papier komt uit de Be of Good Cheer. Ik heb de kleuren Cherry Cobbler en Gomball Green ook gebruikt om de stempels te stempelen. Met verschillende maten cirkel ponsen heb ik rondjes geponst van het design papier. De tekst komt uit de Petite Pairs set (die wel terug komt in de nieuwe catalogus) en heb ik uit geponst met de Modern label Punch. Wat bling bling en klaar is het kaartje ;) 

Ik wens jullie een hele fijne zonnige dag en bedankt voor jullie bezoekje en leuke berichtjes.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaartje: 

 photo seperator.jpg