zondag 4 augustus 2013

But then I forgot!


Goedemorgen vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday en deze keer is het thema 'Tag it!' Je mag een label maken of een kaartje met een label erop ;) En ik moet zeggen dat de meiden mij weer hebben verbaasd. Wat een verschillende kaarten en labels zijn er weer gemaakt. Je kan ze bewonderen op de blog en daar vind je ook de gave prijs die deze keer wordt weggeven.

..
De basis van de kaart is 10,5 x 14,5 cm in de kleur Crumb Cake, en ik heb de vouw aan de bovenkant gedaan. Daarop heb ik een enkele kaart geplakt in de kleur Island Indigo die een cm kleiner is als de basis kaart, en daarop een stuk Whisper White cardstock, die weer een halve cm kleiner is. Daarop heb ik met Crumb Cake gestempeld en heb ik een van de stempels uit de Gorgeous Grunge set gebruikt. De label is van de Chalk Talk framelits en de tekst komt uit de Remembering your Birthday en heb ik gestempled met Island Indigo. Het Chevron Ribbon (ook in de kleur Island Indigo) heb ik dubbelgevouwen en daarom heen heb ik stukje Linnen Thread gebonden. Vastgeplakt met de Multipurpose Liquid Glue en het verbaasd mij elke keer weer hoe goed het dan blijft zitten. Echt een aanrader dus ;) 
..
Ik wens jullie een hele fijne zondag en vergeet niet de leuke design papier actie die loopt tot met eind Augustus ... Als je 3 pakken koopt dan mag je een gratis erbij uitzoeken voor niks! Is dat leuk of niet ... 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: ..

 photo seperator.jpg