zondag 18 augustus 2013

Thinking of You ...


Goedemorgen, vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe challenge bij CAS on Sunday en deze week hebben we een hele leuke uitdaging en dat is Floral Fantasy. Gebruik bloemen op je kaart het mag van alles zijn als stempel, in je papier of als embellisments maar vergeet niet dat het clean & simple moet zijn ;)

..
De basis kaart is gemaakt in de kleur Crumb Cake en de mat is in de kleur Cajun Craze en daarop heb ik weer de kleur Crumb Cake geplakt. Ik heb de stempel set Field Flowers gebruikt en de steel is gestempeld met de kleur Pear Pizzazz en de bloem is gestempeld met twee kleuren, namelijk Calypso Coral en Cajun Craze. De knop van de bloem heb ik gestempeld in Crumb Cake en Early Espresso. De set French Foliage heb ik ook gebruikt op deze kaart en ik heb Versamark inkt gebruikt om mee te stempelen. Dat is een doorzichtige inkt die je heel goed kan gebruiken om embossing poeder te gebruiken en om een watermerk achtige afdruk te maken, zoals ik heb gedaan. De tekst komt uit de mooie set Wetlands en heb ik gestempelt met Early Espresso. 
,,
Hebben jullie ook gezien dat je de nieuwste kleuren inktpads en cardstock kunt bestellen, in de post hieronder kan je zien welke kleuren je dan kunt bestellen ;) Je kan ook alleen de inkt kiezen of misschien heb je liever alleen cardstock. En de world map stempel is ook weer te bestellen, er stonden wat vreemde teksten op en daarom had SU besloten om nieuwe te maken ... het bestel nummer en de prijs vind je onder het kopje catalogus waar je ook de correcties van de catalogus kan vinden ;)

Ik wens jullie een leuke dag en geniet ervan ...

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo seperator.jpg