zondag 1 september 2013

Congratulations

.
Goedemorgen, vandaag een kaart die ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday en deze kwam uit mijn tenen ... Ik ben zo druk met het voorbereiden van mijn kerst workshop van 22 september aanstaande dat ik helemaal into the kerst ben. Maar ik vind het kaartje wel geslaagd. Inspiratie heb ik gevonden op Pinterest, zo leuk om rond te neuzen enne zeer verslavend ;) 
..
De basis is Whisper White met daarop Crumb Cake en weer Whisper White. De blaadjes zijn gemaakt met de Little Leaves Sizzlits in de kleur Pear Pizzazz. Het dakje heb ik gemaakt van Cherry Cobbler en 'gewoon' een vierkantje gesneden en die weer diagonaal door gesneden. Het huisje is uit de kleur Crumb Cake gesneden en ik heb de Small Heart Punch gebruikt om het hartje uit te snijden. Het dakje 'hangt' aan een brad en het draad is Linnen Thread. De tekst komt uit de Teeny Tiny Wishes set en is gestempeld in de kleur Crumb Cake. Het rondje is ook gestempeld in die kleur en komt uit de French Foliage set. hier en daar een pareltje en klaar was mijn kaart. 
..
Vandaag is echt de laatste dag dat je je kan opgeven voor de kerst workshop dag in Heerenveen op zondag 22 september. Het begint om 10 uur en meer details kan je hier vinden. Mocht je nog andere vragen hebben dan kan je me altijd bellen of mailen ;)
..
Ik heb mijn blog veranderd en ik ben nog druk bezig om eea te veranderen ;) Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als mij. Ik wens jullie een leuke zondag, geniet ervan! 
..
Dit heb ik gebruikt op mijn kaart: 



 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png