dinsdag 10 september 2013

Happy 50th Birthday


Goedemorgen, vandaag is het heerlijk weer om in je in je hobby ruimte op te sluiten en dat is precies wat ik ga doen ;) De was draait alweer en nadat ik de Stempel Club bestellingen heb opgestuurd ga ik heerlijk aan de slag voor de kerstworkshop.

Deze kaart heb ik voor mijn zwager gemaakt, hij wordt morgen 50 jaar en daar hoort natuurlijk een kaartje bij, ik had geen idee wat ik moest maken maar na wat sneupen op Pinterest ben ik geïnspireerd door deze kaart ;)

..
De basis is gemaakt in de kleur Crumb Cake en daar heb ik met VersaMark stempeltjes uit de French Foliage gestempeld. De fishtail heb ik uit de hand gesneden in de kleur Pool Party en daarna geembosd met de Perfect Polka Dots embossing folder. Daaronder zit de kleur Island Indigo. Ook de ster heb ik uitgeponsd in dezelfde kleur, dit is ook een pons van SU maar al jaren uit de collectie. Ik heb Linnen tread gebruikt om de ster en fishtail heen. Ik heb in de kleuren Crumb Cake, Pool Party en Isalnd Indigo gebruikt om de stempels uit de Memorable Memories te stempelen en toen uit gestanst met de Label Collectie framelits. Wat Candy Dots uit de Neutrals collectie geplakt en klaar is mijn kaartje ;)
..
Zaterdag 21 september doe ik weer een bestelling bij Stampin' Up! Wil je ook mee bestellen dan hoor ik het graag voor woensdag 18 september ;) heb je vragen of wil je iets anders weten dan hoor ik het graag.
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png