zondag 27 oktober 2013

Happy Halloween

,,
Goedemorgen deze winderige zondag ... heerlijk knutselweer is het vandaag, maar niet voor mij ;) Ik heb vanmiddag praktijk cursus macro fotografie dus lekker buiten in de regen en de wind  photo smiley_takepicture.gif(not)
..
Vandaag een Halloween kaart voor jullie die ik heb gemaakt voor de nieuwe Cas on Sunday challenge blog en deze keer hebben we een sketch voor jullie. Ik vind het zo gaaf om te zien dat je met een sketch zoveel verschillende kaarten kunt maken. Wat een prachtige kaarten hebben de meiden weer gemaakt zeg om te smullen. 
..
Ik heb de basis kaart gemaakt van Pumpkin Pie en daarop een stuk Whisper White geplakt die een centimeter kleiner is. Ik heb uit een printer papiertje een cirkel geponst en met een sponsje en Chrused Curry inkt de maan gemaakt. De takjes heb ik geponsd met de Bird Builder Pons en de uil met de Owl Punch .. Ik zag deze kaart op de blog van Diana Gibbs en ik vond de uil zo leuk dat ik hem een beetje heb nagemaakt ;) Thanks for the inspiration Diana ;)  De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse tekst set Sentimenten. 
..
Ik wens jullie een hele leuke zondag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;o)
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png