zaterdag 19 oktober 2013

Have yourself a .......



Vandaag een doosje die ik heb gemaakt voor de kerst worskhop in Heerenveen een paar weken geleden maar nog niet had laten zien.

De basis is een kant en klare doosje 'Kraft Gift Boxes' en er zitten vier in een verpakking. Zo leuk om een leuk cadeautje in te verpakken en te versieren in het thema wat jij nodig bent. Het Cherry Cobbler cardstock heb ik uitgesneden en gemat op het doosje samen met de Season of Style dsp uit de herfst / winter catalogus. De randjes zijn beinkt met Soft Suede. Op het doosje heb ik en tag gemaakt met de Chalk Talk Framelits en met Versa Mark de stempel Merry Little Christmas gestempeld en wit embossing poeder verhit. De bloem heb ik gemaakt met de Floral Fusion Sizzlets stans en de blaadjes zijn gemaakt met de Little Leaves Sizzlets. Het lint in de kleur Cherry Cobbler komt uit de Chevron serie ;) Een large Rhinestone Basis Jewel erop geplakt en je doosje is klaar voor je cadeau ;) 


Vergeet niet dat je je tot 21 oktober 23.50 uur nog kan aanmelden als demonstratrice voor Stampin' Up! voor maar € 25. Voor deze €25 mag je producten uitzoeken en je krijgt ook nog een buisniss pakket erbij met 8 jaarlijkse catalogussen, 8 herfst / winter catalogussen, order formulieren, uitnodigingen en een dvd. Mocht je nog vragen hebben dan mag je me altijd mailen ;) deze aanbieding is nog maar 3 dagen geldig!

Even alle voordelen op een rijtje
* Laag instap bedrag van €25 ipv €129
* Alle aankopen na je registratie tellen mee voor je kwartaalomzet (€300 ex btw)
* Een lange aanloop periode t/m eind maart
* 20% korting op al je aankopen 
* Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe producten
* Een heel leuk ervaren team om je ondersteunen
*Toegang tot het wereldwijde platform voor demonstratrices


Ik wens jullie een leuk weekend! 

Dit heb ik gebruikt voor mijn Kraft Gift Box:
.....


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png