woensdag 23 oktober 2013

Prettige Kerstdagen

......
Goedemorgen, vandaag een kaartje voor de nieuwe Christmas Challenges {with sketches} en deze week heeft Diana de sketch gemaakt. Je kan ook een hele leuke prijs winnen en vergeet niet onze DT call, die is alleen vandaag nog! 
De basis is van Cherry Cobbler in 14 x 14 cm. en daarop heb ik een stuk Crumb Cake geplakt in 13 x 13 cm. Het dsp komt uit de Season of Style collectie. Ik heb de Rotary  Addition gebruikt om het leuke scallop randje te maken aan de onderkant. Ik heb de leuke Mosiac Madness stempel set gebruikt voor mijn kaart. Hij is voor verschillende thema's te gebruiken en los te koop maar ook als bundle (je bespaart dan 15% op je aankoop) Ik heb Cherry Cobbler en Chocolate Chip gebruikt om te stempelen, en met de Crumb Cake marker een lijntje getekend. De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse stempel set van Stampin' Up! Hij is zo ontzettend leuk en je moet hem echt in je collectie hebben als je een lief hebber bent van Nederlandse teksten. De spetters heb ik gemaakt met de Gorgeous Grunge set en gestempeld in Crumb Cake. Ik heb Candy Dots bases gebruikt en daar twee Basic Rhinestones in geplakt ... past precies.

Aanstaande zaterdag doe ik een verzamel bestelling ;) Als je wilt mee bestellen dan hoor ik het graag van je via de mail. Je kan de 25 verschillende stempel sets die je nu kopen met 25% korting --> hier <-- vinden. 

Een hele leuke dag allemaal en bedank voor je bezoekje en leuke berichtjes.

Dit het ik gebruikt voor mijn kaart: 
,,,,
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png