donderdag 3 oktober 2013

Stampin' Write markers workshop ...


Goedemorgen, vandaag een kaart die ik heb gemaakt met de mooie set Everything Eleanor. De basis is in Coastal Cabana gemaakt en daarop heb ik een stuk Strawberry Slush geplakt. Op het Wisperer White cardstock heb ik met Baked Brown Sugar de prachtige swirl gestempeld. Het label heb ik gestempeld met Coastal Cabana en daarop heb ik met Baked Brown Sugar de tekst uit de teeny Teeny Tiny Sentiments gestempeld. Ik heb de Stamp-a-ma-jig hiervoor gebruikt anders stempel ik scheef. Dit is echt een must have ;) De bloemen heb ik met zwarte Stazon inkt gestempeld op het watercolor paper van Stampin' Up! en ingekleurd met de Stampin' Write marker in de kleur Strawberry Slush. Wil je ook weten hoe ik deze techniek toepas? 

Op woensdag 23 oktober geef ik een workshop 'Werken met Markers' Op deze workshop kan je naar harte lust oefenen met de verschillende technieken die mogelijk zijn met deze markers. De kosten voor deze workshop zijn €19,95 inclusief  5 Stampin' Write Markers uit de In Color 2013 -2015 collectie, 1 blender pen en materialen voor 3 kaarten. Als je deze serie markers en de blender pen al hebt aangeschaft en je zou wel graag mee willen doen met deze workshop dan kan je ook meedoen. De kosten zijn dan €7,50 en je moet dan wel je markers meenemen om tijdens de workshop mee te werken. 

Er is plaats voor 5 dames per keer, opgeven kan vanaf nu tot en met dinsdag 15 oktober via de mail of telefonisch. De tijden zijn 10.00 - 12:30 en 14.00 - 16.30 Geef in je mail aan wanneer jij wilt komen.

Een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes ;)

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png