woensdag 6 november 2013

Christmas Star


Goedemorgen, vandaag alweer een kerstkaart en ook deze is voor de nieuwe challenge van Christmas Challenges {with sketches} en deze keer heb ik de sketch gemaakt ;) De foto is vreselijk maar ik was de twist vergeten (blond momentje lol) en toen was het zo donker buiten :( en ik weet niet zo goed hoe ik dan een mooie foto kan maken, het blijft moeilijk hoor ... mooie foto's maken.

.
De basis is in Whisper White cardstock gemaakt en daarop heb ik een stuk Cherry Cobbler geplakt. Ik heb dsp papier gebruikt uit de Season of Style collectie en heb de randjes beinkt met Crumb Cake. Ik heb de leuke Pretty Print Embossing Folder gebruikt en ben er met de inkt pad overheen gegaan zodat je het printje goed kan zien. Ik heb de Christmas Star met Cherry Cobbler gestempeld en uitgesneden. Achter de ster heb ik Linnen Treat gebruikt en ook om de belletjes (die komen bij de action vandaan) te bevestigen. Ik heb Crumb Cake Candy Dots gebruikt om de ster heen ... 
...
Vandaag kan je nog je bestelling doorgeven als je mee wilt doen met de verzamel bestelling van aanstaande zaterdag ;) ik mal je dan zo snel mogelijk terug ... Je kan altijd een bestelling plaatsen, maar op deze manier kan je besparen op de verzendkosten ;)

Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png