zondag 10 november 2013

One Layer Wonder ....

..
Goedemorgen, vandaag een One Layer Wonder kaart die ik heb gemaakt voor de nieuwe challenge van CAS on Sunday. Een echte challenge voor mij, ik houd van clean and simple maar dit was toch wel iets anders hoor ... 
///

Ik heb uit een printer papiertje een rechthoek gesneden en die in het midden van mijn Whisper White cardstock gelegd en gesponsd met Soft Sky en Crumb Cake. Met rond draaiende beweging maak ik de lucht en de grond. Ik knip de Stampin Sponges in vieren zodat ik het makkelijk kan beethouden en ik maak er een labeltje aan in de kleur van de inkt. Heel handig om de kleur te herkennen als je alles op een bult op je bureau hebt liggen :p Dan haal je het printer papiertje eraf en heb je een one layer ;) 

.....
Zo ziet het er dan uit ;) Ik heb de prachtige set Wetland (Dank je wel Mieke, je bent een schat) gebruikt en de vogels en het riet gestempeld met Stazon black. Ik heb de Stamp-a-ma-jig gebruikt want ik ben een kei in scheef stempelen ;) Nu ik dit posje aan het schrijven ben denk ik, misschien had ik toch de tekst moeten toevoegen ;) Nou ja dat kan nog wel als ik de kaart opstuur. 
..
Een hele leuke dag allemaal, enjoy! 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png