zondag 19 januari 2014

Hobbykamer #1

Mijn tweede post van vandaag, wil je mijn kaart zien van de CAS on Sunday Challenge, scrol dan een beetje naar beneden.

Hier zie je foto's van mijn hobbykamer, ik heb verschillende mails gehad met de vraag hoe ik mijn kamer heb ingedeeld, of ik tips heb en hoeveel spullen ik heb ;) Vorige week heb ik mijn knutsel kamer op geruimd. Ik wilde iets veranderen en dat liep een beetje uit de hand dus heb ik alles omgegooid. En ik moet zeggen dat het me veel beter bevalt ;) Zo hier zijn de beloofde foto's ... En ja het is (meestal) zo netjes :p


Dit is mijn bureau, een hele oude die uit het leger komt met hele grote lade's waar heel veel spullen in kunnen :p Binnen kand bereik mijn inkt, stempels, ponsen en markers. In de witte doosjes (van Ikea) zitten mijn embossing mallen, framelits, lijm en alle andere producten die ik zo kan pakken. Het kastje voor de inkt is gemaakt door Rinus. En nee ik wil hem niet kwijt .... Er boven op mijn Stampin' Markers, heerlijk binnen handbereik! 


Nog een stukje bureau want Rinus heeft mijn bureau iets verlengt zodat ik mijn snij apperaat en Big Shot kwijt kan. Ik gebruik altijd mijn SU trimmer, maar voor grote partijen gebruik ik graag deze machine ;) Mijn Copics staan daar ook op het plankje. Er naast wat bakjes met rommeltjes oa postzegels, visite kaartjes en andere kleine spullen die ik niet echt een plekje kan geven.


Achter mijn bureau vind je een kast met all kleuren papier, zakelijke dingen en de printer. Ik ben zo blij met mijn nieuwe printer, want hij zit op de wifi aan gesloten, als ik dus iets moet uitprinten dan kan ik dan vanuit het hele huis doen, heerlijk! 

..
En dan mijn kast, dit is een vaste kast waar alleen één plankje inzat en Rinus heeft er meer ingemaakt, zodat ik meer spullen kwijt kan. Design papier, verpakking materiaal, mijn kaarten, doosjes en andere projectjes bewaar ik daar ook in. Ik hoop dat jullie zo een beetje een idee hebben van mijn kamertje, ik ben er heel blij mee en ik breng er heel veel uurtjes in door ;) Binnenkort zal ik meer opberg tips showen ...
...
Leuke avond allemaal en bedankt voor jullie bezoek.
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png