woensdag 8 januari 2014

Prettige Kerstdagen

..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor de Christmas Challenges {with sketches} met deze week een hele leuke sketch van Jolanda. Ik was een beetje in de bonen, want het is niet 'mijn' week om een kaart te maken en te showen. Maar hij is te leuk om het niet te laten zien ;) 
..
De basis is gemaakt in Whisper White met daarop design papier uit de Seasons of Style collectie. Het randje heb ik gemaakt met de Scallop Trim border en is geponst in Cherry Cobbler. De tekst komt uit de sentimenten set en is gestempeld in Early Espresso en uitgeponst met de Modern Label Punch. De kerstman komt uit de prachtige set Santa's List en heb ik gestempeld in Cherry Cobbler. Deze set is nog tot 28 januari te bestellen dus zou je hem nog in je collectie willen dan zou ik niet te lang meer wachten ;) De bling linksboven in zijn gemaakt met de candy base en ik heb er Rhinestones opgeplakt. Bij alle papiertjes heb ik de randjes geponst met Early Espresso. 
..
Vergeet je je niet op te geven voor de Enveloppe Punch Board workshop bij mij thuis op dinsdag 28 januari? Je kan je nog opgeven tot en met zondag 12 januari ;o) 
..
Ik wens jullie allemaal een hele leuke dag en dank jullie wel voor jullie bezoek en berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png