woensdag 29 januari 2014

Prettige kerstdagen


Goedemiddag allemaal, mijn kaart voor de nieuwe Christmas Challenges {with sketches} is heel laat, maar hij is er ;) Het lukte mij niet om eerder een kaart te maken voor de challenge dan vanmorgen ;) De andere meiden hebben er ook weer wat moois van gemaakt ... je kan deze kaartjes en de prijs die je kan winnen vinden op het CCWS blog ;) 

...
De basis van de kaart is Baked Brown Sugar en daarop heb ik Cherry Cobbler met dsp uit de Seasons of Style collectie. De banners heb ik met behulp van de Banner Framelits dies uitgestanst. Het ovale Crumb Cake is uit gestanst met de Oval Collections framelits. Alle randjes van het dsp en cardstock heb ik gesponst met Crumb Cake inkt. het tekst stempeltje komt uit de nederlandse stempel set Sentimenten en ik vind deze set echt een must have ;) Ik heb Early Espresso gebruikt om deze tekst te stempelen. Het stempeltje is een Pure Innocence en ik heb voor het eerst sinds lange tijd weer gekleurd met mijn Prisma potloden, tjee het moest wel uit mijn tenen komen hihi :p De bloemen heb ik met de Petite Petals pons gemaakt. Wat rhinestones hier en daar en klaar is mijn kaart ;)

Vergeet je niet vandaag je bestelling door te geven als je mee wilt doen met de verzamel bestelling van aanstaande vrijdag? Je kan hem nog doorgeven tot en met vanavond ...

Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png