zaterdag 25 januari 2014

You make me happy ....

..
Goedemorgen, brrr wat is het koud zeg. Maar zoveel lekkerder dan regen vind je ook niet. En vrijdag middag sneeuwde het ook al weer bij ons ;) Wie weet krijgen we toch nog een beetje winter, heerlijk! Ik heb deze kaart gemaakt met spullen uit de SAB folder en uit de nieuwe seizoen catalogus. Nog een paar dagen dan gaat de nieuwe folder verkoop starten en ook de SAB begint dan ook.
..
De basis van de kaart is in de kleur Crisp Cantaloupe gemaakt met daarop een stuk Whisper White. Met Sahara Sand heb ik wat spetters gestempels uit de Gorgeous Grunge. Deze set is nog steeds een favoriete set van mij. De banners heb ik in verschillende breedtes gesneden uit de Sweet Sorbet dsp en gesponst met Sahara Sand. De bloemen heb ik gemaakt met de Petite Petals punch (echt een must have) Het label heb ik met de nieuwe Scallop Tag topper punch gemaakt. Ik heb een stuk White Vellum uitgesneden van 5,1 cm breed (dan past hij perfect in de pons) en ik heb met versa mark een stempel uit de See Ya Later stempel set gestempeld, dit is een van de gratis sets uit de SAB folder ;) Geembost met witte Stampin' Embossing Powder en natuurlijk mijn embossing buddy weer gebruikt ;) Het touwtje komt ook de SAB folder ;) Hier en daar wat bling en klaar ... ik vind deze kaart echt helemaal leuk geworden (al zeg ik het zelf lol)
...
..
Aanstaande vrijdag doe ik weer een verzamel bestelling, wil je ook mee bestellen dan kan je jouw bestelling doorgeven vie de mail tot en met woensdag 29 januari. Ik zal de SAB folder en de seizoen catalogus aanstaande dinsdag zo snel mogelijk op mijn blog zetten, zodat je kan zien wat voor prachtige nieuwe producten we hebben en wat je kan uitkiezen als je een bestelling hebt van €60. En wil je zondag 9 februari nog komen op mijn kick off party, vergeet je dan niet op te geven. Dit kan nog tot en met morgen ;)
..
Ik wens jullie een ontzettend leuk weekend ...
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:



 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png