woensdag 1 januari 2014

You make me smile

 ///
Hallo allemaal, allereerst wil ik jullie een gezond, gelukkig en creatief 2014 toewensen. Gisteren heb ik een top verjaardag gehad en ik ben enorm verwend met een prachtige tas van Cowboy Bag die ik van Rinus gekregen heb, hele leuke SU spullen, verse thee en bodylotion van Rituels van mijn dinnetje Ingen , geld (die ik ga uitgeven aan een nieuwe mobiel ;)) en ontzettend veel leuke kaarten. En ik heb nog een prachtige stempel set van mijn lieve up Carmen gekregen omdat ik ben gepromoveerd naar Silver 2 afgelopen maand! Wat ontzettend gaaf om dit te bereiken, en ik wil jullie ook enorm bedanken. Als dank je wel ga ik een leuke prijs weggeven. Laat een berichtje achter in dit postje en ik maak de winnaar bekend op vrijdag 10 januari.
...
Vandaag lekker een lui dagje en ik heb zitten spelen met de Envelope Punch Board  . Wat een super leuke  tool is het toch ;) Ik heb dit doosje gemaakt uit een 15 x 15 cm groot stuk cardstock in de kleur Baked Brown Sugar en geponst en gerild met de EPB. Een stookje dsp uit de In Color collectie 2013 - 2015 erop geplakt van 2,5 cm breed. Met een stuk Whipser White Taffeta Ribbon heb ik het doosje dicht gestrikt. Ik heb het label gemaakt met een stempel uit de Notable Notions en is gestempeld in de kleur Baked Brown Sugar. Daarop een Scallop rondje in Strawberry Slush, een rondje in Baked Brown Sugar en daarop een stempel (ook uit de Notable Notions) in Strawberry Slush en weer daarop een knoopje stempel ook in Baked Brown Sugar en ook uit de Notable Notions set. Uitgeponst met verschillende cirkel ponsen. Het label heb ik vast gezet met Linnen Threat. 
...
....
Op dinsdag 28 januari ga ik mijn eerste 'In de hoofdrol' workshop geven en deze keer staat de Envelope Punch Board centraal. Je kan je nog opgeven tot en met vrijdag 10 januari (dit is ivm het bestellen van de EPB) We maken verschillende doosjes maken en als je naar huis gaat mag je de Envelope Punch Board  die je hebt gebruikt mee naar huis nemen! De kosten voor deze morgen zijn €27,50 en dit is inclusief koffie, thee met wat lekkers, de EPB en verschillende ideeën om doosjes te maken ;) 
...
Vandaag kan je nog je bestelling doorgeven (tot 12 uur vanavond) en dan zal ik het zaterdag voor je mee bestellen. Mail me je bestelling vandaag nog door ....
...
Bedankt voor het lezen van mijn lange postje en voor het langs komen. Ik wens je een hele leuke avond.
...
Dit heb ik gebruikt voor mijn doosje: 
....
 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png