zondag 16 februari 2014

I remembered ...


Goedemorgen, vandaag een kaart met de prachtige set Clockworks, en voor de challenge blog CAS on Sunday. Een clean en simpel kaartje en deze week is het thema ´MASCULINE´ maak een mannelijk kaart. En ik vind het nog steeds moeilijk om mannen kaarten te maken dus een echte uitdaging voor mij deze keer ;o) 

..
De basis kaart is 10,5 x 14,5 cm in de kleur Bermuda Bay en daarop een stuk Whisperer White in 9,5 x 13,5 cm. In de linker en rechter hoek heb ik met Sahara Sand de Off the Grid gestempeld, ik heb ook de tekst gestempeld in deze kleur en die komt uit de Remembering your Birthday. Het zak horloge heb ik gestempeld in Real Red en uigeknipt, de wijzerplaat heb ik gestempeld in Sahara Sand en uitgeponst met de 1¼ circle pons en de wijzertjes zijn gestempeld in Bermuda Bay. De radertjes heb ik gestempeld in Bermuda Bay, Real Red en Crumb Cake. En een paar daarvan heb uitgeponst met de ½" pons. Ik heb er wat Real Red Candy Dots opgeplakt. 
..
Op 26 februari geef ik een workshop met deze set. Wil je je nog opgeven dan kan dat nog vandaag! Laat ook even weten of je deze set erbij wilt of niet en ik zorg ervoor dat deze set klaar ligt als je komt. Je kan meer over deze workshop lezen als je hier klikt. 
...
Ik wil graag meedoen met
Less is More #159 'Masculine' 
..
Een hele leuke dag en bedankt voor jullie beterschap wensen ;) Het gaat met mijn rug al iets beter maar de pijn gaat niet weg, het straalt uit naar mijn bovenbeen en dat is vast niet goed ;( Ik hou jullie op de hoogte. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 

 
Groetjes van Janneke ♥