zaterdag 26 april 2014

Bloghop ILWS, Thank you so much

,,
 ..
Goedemorgen, vandaag hebben we een bloghop van het engelse forum 'In Love for Stamping' waar ik lid ben en we laten allemaal iets zien wat we gemaakt hebben met de mooie producten uit de lente / zomer catalogus ;) Als je van Sarah haar blog komt dan ben je op de goede weg, kom je langs zonder daar te zijn geweest dan kan je, als je wilt natuurlijk, op het blog van Laura beginnen en dan kom je hele leuke creaties tegen ;) Veel hop plezier ... 
..
..
De basis kaart is 10 x 10 cm in de kleur Tangerine Tango met daaop een stuk 9 x 9 cm in de kleur Coastal Cabana en daarop een stuk Whisper White in 8,5 x 8,5 cm. Ik heb het Retro Fresh This & That designer washi tape gebruikt op mijn kaart. In verschillende lengtes heb ik het gescheurd en op het cardstock geplakt. Ik heb de Starburst Framelits gebruikt om het Coastal Cabana rondje te stansen. Ik heb twee stempels uit de Starburst Sayings gebruikt en gestempeld met So Saffron en Tangerine Tango en ook uitgestanst met de Starburst Framelits. Ik heb wat goudkleurig borduur garen uit mijn eigen collectie gebruikt en de gouden pailletjes komen van het Gold Sequin Trim Ribbon. 
..
In juni komt de nieuwe catalogus uit (heb jij je al opgegeven voor het Open huis op 29 juni, hier kan je meer over deze dag lezen) en dan zullen er ook verschillende nieuwe artikelen bij komen, en dat betekend dat er dan ook artikelen uit het assortiment gaan. Misschien heb je al de Amerikaanse lijsten gezien, en al komt de Europeese lijst eind mei / begin juni sla je slag zolang het kan. Bestel nu die ene leuke stempel set, pons of andere producten voordat alles op is. Vorig ging het heel snel met de retired producten en waren er heel veel spullen zo op! Ik heb vanmorgen een bestelling gedaan maar op Zondag 4 mei doe ik weer een en natuurlijk kan jij je bestelling aan mij doorgeven (tot en met vrijdag 2 mei 12 uur) 
... 
Ik wens iedereen een hele fijne koningsdag, geniet van het mooie weer, de tompoucen en oranjebitter ;)
..

De volgende in de blog hop lijst is Sue, veel kijkplezier ...
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png