vrijdag 18 april 2014

Happy Birthday

..
Goedemorgen, vandaag een kaartje die ik heb gemaakt voor een jarige man. Ik blijf het een uitdaging vinden om mannen kaarten te maken en met het zoeken op pinterest kwam ik deze prachtige kaart tegen, en die heb ik gelift ;) Thank you Debbie for the inspiration. 
..
...
De basis is Always Artichoke met daarop een stuk Whisper White. Ik heb de prachtige stempelset Clock Works gebruikt op mijn kaart en gestempeld met de kleuren Always Artichoke, So Saffron, Marina Mist en Early Espresso. De tekst komt uit de Rembering your Birthday set en heb ik gestempeld met Early Espresso. De rondjes zijn geprikt met de Essentials Paper Piercing Pack en die is zo leuk. Je hebt verschillende vormen om te prikken en sommige passen ook bij de framelits en ponsen ;) De zilveren pareltjes komen uit mijn prive collectie. Het uurwerk en de wijzers heb ik uitgeponst met de 3/4 en de 1 1/4 circle ponsen.
..
Aanstaande zondag doe ik weer een bestelling vanwege de weekly deals, wil je ook een van deze producten bestellen dan hoor ik graag van je en misschien heb je mijn aanbieding om bij het design papier drie vellen cardstock in elke bij passende kleur te kunnen aanschaffen gemist maar je kan het hier lezen. Geef je bestelling door tot en met zaterdag voor 6 uur en ik ga het voor je meebestellen.
..
Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie leuke berichtjes.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png