woensdag 9 april 2014

Merry Christmas


Goedemorgen, allereerst ontzettend bedankt voor jullie leuke berichtjes op mijn vorige blogpost. Ik vind het zo leuk om te lezen en ik geniet nog steeds na. Vandaag een kerstkaart voor jullie die ik heb gemaakt met de prachtige sketch van Hetty voor Christmas Challenges {with sketches} En ik kon het niet laten om hetzelfde papier en stempels te gebruiken als de vorige keer, want deze combi vind ik helemaal leuk.

..
De basis is 14 x 14 cm in Bermuda Bay met daarop een stuk Whisper White van 13 x 13 cm. Het design papier komt van de Fresh Prints Designer Paper Stack en dit blokje is echt helemaal het einde, mijn favoriet uit de lente / zomer catalogus ;) Ik heb de Off the Grid stempel gestempeld met Crumb Cake en daarop heb ik twee draadjes Linnen Treat gespannen. Ik heb twee kerstballen gestempeld, een in Bermuda Bay en een in Real Red en die weer uitgeponst met de Christmas Ornament pons. Deze set is nog steeds te koop en kan je vinden op deze pagina. Het tekstje is gestempeld met Bermuda Bay en uit geponst met de Word Window pons, ik heb het op het stukje Real Read cardstock geplakt wat ik heb gemaakt met de Modern Label pons. Wat Basic Jewels Rhinestones en zilverkleurige pareltjes uit mijn eigen collectie en alweer een kerst kaart klaar ;) Heerlijk is het toch, want dan hoef ik later dit jaar niet zoveel te maken.
..
..
We hebben ook vanaf vandaag weekly deals, elke week andere leuke aanbiedingen die maar een week geldig zijn. Deze kan je uiteraard ook bij mij bestellen. Je kan ze in het postje hieronder vinden en natuurlijk op de SU site Willen je ook nog iets bestellen? Aanstaande zaterdag doe ik een bestelling bij Stampin' Up! en jij kan je bestelling doorgeven tot en met 10 april.
..
Een hele leuke dag allemaal en bedankt voor jullie bezoek en leuke berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png