zondag 6 april 2014

Thank you, you're the Best


He hello allemaal, wat een super leuke dagen heb ik achter de rug, en in deze post kan je foto's vinden van deze dagen ;) het is dus een hele lange post, neem een bakje koffie ... 


In januari belde Damir mij met de vraag of ik een presentatie en een make en take wilde verzorgen op de Regional Event in Zwolle en Houten. Nou hihi ik viel bijna van mijn stoel. Ik zei dat ik er echt van schrok, vraagt hij echt mij dacht ik terwijl ik hem bestookte met vragen. En tja ik moest er even over nadenken en de volgende dag heb ik Damir weer gebeld en ja gezegd. Ik kon natuurlijk geen nee zeggen, wat een eer. Dus afgelopen donderdag was het zover ;) Ik heb geen foto's van Zwolle maar deze foto's van Houten zijn gemaakt door mijn lieve vriendin Ingen. 


Ik lijk heel relaxt hoor maar toen ik begonnen was en naar de dames en heren keek dacht ik wat een mensen poeh, en de zenuwen gierden door mijn keel. Achter in de zaal konden ze me niet zo goed horen en er was een lieve jongeman die even mijn microfoon bijstelde en toen was het ijs gebroken, ik maakte wat grapjes en die arme jongen ging met het schaam rood op de kaken de zaal verlaten ;) je moet er bij geweest zijn denk ik ... anyways daarna was ik veel relaxter en na mijn praatje ging ik met mijn make en take verder ... 


Die lieve Charlotte kwam mij even redden want ik had het verkeerde stapeltje in mijn tas gedaan (tja blond momentje) Hieronder kan je mijn kaart vinden. De basis is Soft Suede van 20 x 21 cm met daarop een stuk Neutral White van 19 x 20 cm. Met Soft Suede heb ik de Off the Grid gestempeld. Daarop twee rondjes in Bermuda Bay en Pool Party. Daaronder heb ik een stuk linnen treat geplakt. Het bovenste rondje is Core’dinations in Soft Suede die ik heb geembosd met de Alphabet Press folder en geschuurd met het Sanding Block. In de rechter onderhoek heb ik met de Chevron pons geponst en daaronder een stukje Bermuda Bay geplakt. De tekst heb ik gestempeld met de Bermuda Bay inkt en komt uit de Hello, Lovely set. Wat Candy Dots erop geplakt en klaar was mijn make en take ... 


Ik heb echt genoten, en ik wil iedereen enorm bedanken voor de complimenten die ik kreeg en ik ben de afgelopen dagen enorm trots op mezelf geweest. Dat ik dat zou doen, wie had dat gedacht. Nou ik zeker niet ;) Jullie zijn toppers en ik kan niet wachten tot ik jullie weer zie. Dank jullie wel Inge, Ingen en Xandra voor het heerlijk diner en gezelligheid ;) 


En op zaterdag stond ik op de beurs in Rijswijk, ik stond daar op het Stampin' Up! plein met verschillende andere dames en ik deed ook een make en take op deze dag. Links zie je mijn voorbeeldjes en aan de rechterkant mijn make en take tafel. Het was ontzettend gezellig en ik vond het onzettend leuk om jullie allemaal in het echt te ontmoeten ;) 


Op deze foto zie je aan de linkerkant mijn lieve vriendin en upline Carmen en aan de rechterkant Terri Walker zij is een USA demonstrator en tijdelijk is ze in Nederland. Het was zo leuk om met haar te kletsen en kennis met haar te maken. Hi Terri, waving to you, hope to see you soon.


Dit was de make en take die ik deed op de beurs in Rijswijk. De basis is Very Vanilla en aan beide kanten heb ik met de Scallop Tag Topper pons geponst en de strook is 2" breed zodat hij precies in de pons past. Het takje komt uit de Bird Builder pons is geponst uit Old Olive. De bloemen zijn gestempeld met Real Red en Old Olive en komen uit de Petite Petals set en zijn uitgeponst met de Petite Petals Pons. De tekst komt uit de Sentimenten set en is gestempelt met Real Red en uitgeponst met de Word Window pons. Daaronder vind je de Modern Label uitgeponst met Real Red. 

Op de beurs kon je ook een formulier invullen en daarmee kon je een leuke prijs winnen. Ik heb uit alle briefjes een winnares getrokken en dat is: 

M.J. Lieffering 

Ik wens jullie allemaal een hele leuke zondag en ik ga lekker relaxen en nagenieten ... 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png