woensdag 28 mei 2014

Be Very Merry ...


Goedemorgen, daar zit ik dan met een beetje raar gevoel in mijn buik dit postje te schrijven, want Christmas Challenges {with sketches} gaat stoppen ... ik wil iedereen bedanken die het blog tot een succes hebben gemaakt ;) Anyway, mijn laatste kerstkaart voor ccws maar zeker niet mijn laatste kerstkaart van dit jaar ;) Christina heeft de prachtige sketch gemaakt en deze week ben ik de sponsor .. en je kan de prachtige post card stempel winnen. 

..
Mijn kaartje is 10 x 10 cm en ik heb de basis gemaakt van Cherry Cobbler, en het design papier komt van de Seasons of Style collectie. De leuke Wishing You stempel heb ik gekleurd met de Stampin' Write markers in de kleur Crumb Cake, Cherry Cobbler en Garden Green en afgedrukt op Whisper White. De tekst heb ik op dezelfde manier gekleurd. de bloem heb ik gemaakt met de Floral Fusion Sizzlets die en met de bonefolder bol gemaakt. Hier en daar wat bling en klaar was mijn kaartje.
..
Later vandaag heb ik nog een postje over de nieuwe instap actie van Stampin' Up! Ik ga straks mijn Join SU! pagina bij werken dus kan je al eea lezen, en natuurlijk mag je me mailen of bellen als je hierover vragen hebt. 
..
Ik wens jullie een leuke dag, het weer zit niet mee maar het is wel heel lekker weer om te knutselen, misschien heb je zin om mee te doen bij ccws? Tot later vandaag ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png