woensdag 21 mei 2014

He's is making a list ...

..
Goedemorgen, alweer een kerstkaart en dat met deze hitte ppfftt ... maar ik klaag niet hoor wat een zalig weertje ;) Gisteren was ik druk bezig met de Lady's Night in Emmeloord maar tussen de bedrijven door deze kaart nog kunnen maken, ik was al bang dat ik moest overslaan deze week .. deze keer een hele leuke sketch van Maritha op de Christmas Challenges {with sketches} blog en ook deze keer zijn er weer hele leuke kaarten gemaakt door het design team.
..
..
De kaart is 14 x 14 cm en is in de kleur Old Olive gemaakt, darop een stuk Whisper White van 13 x 13 cm en daarop een stuk design papier uit de Bright Color Collection Designer Series Paper Stack. Ik heb een Tea Lace Paper Doilie op mijn dsp geplakt en daarop een rondje in Old Olive en een Whisper White. De leuke Santa's List heb ik gestempeld in Real Red en de tekst komt ook uit dezelfde set en heb ik ook in Real Red gestempeld. Om de fishtail heb ik een stukje Baker's Twine geknoopt. Hier en daar een Pearl Basic jewel geplakt ... niet heel moeilijk om te maken maar wel leuk, al zeg ik het zelf :p 
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling bij Stampin' Up! plaatsen, mocht je ook iets willen bestellen dan kan jij je bestelling tot en met donderdag doorgeven. Je mag natuurlijk altijd een bestelling plaatsen ipv te wachten op deze bestellingen. Heb je vragen over het bestellen of  over iets anders, dan mag je mij altijd mailen of bellen.

Dit zijn de weekly deals van deze week, als je iets ziet wat je graag wilt hebben, dan hoor ik het graag van je ;) 

..Ik wens jullie een hele leuke dag en bedankt voor jullie bezoek en berichtjes. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png