zondag 11 mei 2014

Thank you

..
Hallo allemaal, fijne moederdag allemaal, ik hoop dat jullie heerlijk verwend worden hoor ;) Vandaag een Clean and Simple kaartje die ik heb gemaakt voor de CAS on Sunday challenge blog. Ik hou ervan om deze cas kaartjes te maken al is het soms wel een uitdaging, maar daar hou ik van. deze keer heeft Shelly een prachtige sketch gemaakt en die moet je gebruiken voor het maken van je kaart. Thank you sweetie for making it ;) It is an awesome sketch. 
..
De basis kaart is 10,5 cm x 14,5 cm in Whisper White en daarop heb ik de leuke 'vlek' stempels gestempeld uit de set Happy Watercolor. De kleuren die ik heb gebruikt zijn Strawberry Slush, Rich Razzleberry en Sahara Sand. Daarop heb ik vlinders geplakt met de Tombow lijm (echt die plakt goed en gebruik ik heel vaak voor vlindertjes, bloementjes en andere dingetjes die vast moeten) en die heb ik uit geponst met de Bitty Butterly punch. De kleuren zijn hetzelfde als de inkt (heb ik al eens verteld dat ik onder andere daarom hou van SU, omdat alles zo perfect bij elkaar past) De bling komt uit de Basic Rhinestone Jewels Accents en daarvoor heb ik de bling gebruikt die aan elkaar vast zit, gewoon even los snijden met je mesje en klaar ;) De tekst is gestempeld in Rich Razzleberry en komt ook uit de Happy Water color set. 
..
Ik wens jullie een leuke dag en bedankt voor jullie bezoekje en berichtjes, ik vind het heerlijk om ze te lezen. En vandaag is de laatste dag dat jij je kan opgeven voor de workshop Gifts, je kan je opgeven door mij te mailen. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png