vrijdag 18 juli 2014

Stampin' Up! - Bloghop NL Demo's

..
Welkom op de bloghop die georganiseerd wordt door Nederlandse Stampin’ Up! demonstratrices. Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin’ Up! catalogus. Als het goed is kom je hier via het blog van Connie
..
..
Dit is de kaart die ik voor de hop heb gemaakt ;o) De basis kaart is gemaakt in de kleur Mossy Meadow met daarop een stuk Strawberry Slush. Op het Whipser White cardstock heb ik een tekst gebruikt uit de hostess set Hello Love en die heb ik gestempeld met Mossy Meadow. De strookjes heb ik gemaakt met het nieuwe design papier uit de All Bloom papier blokje. De strookjes zijn 2 cm breed en in verschillende lengstes gesneden. De Tea Lacey paper Doily is gesneden in een strook en heb ik vastgeplakt met de Sticky Stripe. Ik heb de Thick Baker's Twine in de kleur Crisp Cantaloupe gebonden. 
..
Ga nu verder naar het blog van Eveline om verder de hop te volgen. Een hele leuke vrijdag en geniet van het mooie weer. Dank jullie wel voor je bezoek en leuke berichtjes die jullie achterlaten op mijn blog. 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:


Op de onderstaande buttons kan je klikken om naar de vorige en volgende blog te gaan, have fun! 
...
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png