woensdag 9 juli 2014

Stampin' Up! - Bloghop ;) Sending good

..
Goedemorgen, vandaag hebben we een bloghop met de verschillende teamies uit mijn team en we laten allemaal iets zien wat we gemaakt hebben met de mooie producten uit de nieuwe catalogus ;) Ik ben de eerste waar de blog begint, dus als je doorklikt op elke blog dan kom je verschillende prachtige kaarten en creaties tegen.Veel hop plezier ...
..

..
Deze kaart is ook een van de voorbeelden van mijn Happy Card kit en ik dacht die kan ik dan ook mooi voor de team bloghop houden ;) De basis kaart is gemaakt in Whisper White met daarop een stuk Sahara Sand. Daarop weer een stuk Whipser White wat ik heb geembosd met de Decoratie Dots Embossing Folder. Ik heb design papier uit het Moonlight blokje gebruikt en fishtails van geknipt. Een strookje Sahara Sand, want anders vond ik het te druk ogen. Daarop heb ik een 2" brede strook Blackberry Blish cardstock geplakt met Dimensionals. Aan de bovenkant heb ik met de Scallop Tag Topper geponst zodat het een label werd. Het Hello Honey Stitched Satin heb ik met wot bker's Twine vast gebonden. De tekst komt uit de Perfect Pennants set en ik heb ik gestempeld met Blackberry Bliss. het randje komt uit dezelfde set en heb ik gestempeld met Hello Honey. de leuke bloementjes komen uit de Something to Say set en heb ik uit geponst met een ponsje uit de Itty Bitty Accents Punch. Hier en daar een kleinpareltje om het af te maken ;) 
..
Klik op de buttons voor het volgende blog, je komt dan op het blog van Annemarie

..
Ik wens jullie een hele leuke dag en veel plezier met de bloghop en heb je vragen over de Happy Card kit dan hoor ik het graag. Meer informatie vind je hier.
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png