zaterdag 26 juli 2014

Stampin' Up! - New Catalogue Bloghop

..
Goedemorgen, vandaag hebben we een bloghop van het engelse forum 'In Love for Stamping' waar ik lid ben en we laten allemaal iets zien wat we gemaakt hebben met de mooie producten uit de nieuwe catalogus ;) Als je van Sandra haar blog komt dan ben je op de goede weg, kom je langs zonder daar te zijn geweest dan kan je, als je wilt natuurlijk, op het blog van Laura beginnen en dan kom je hele leuke creaties tegen ;) Veel hop plezier ... 
..
..
Dit is de kaart die ik heb gemaakt vorige week bij de Cyber Party georganiseerd door Michelle ;) Ik moet hem overmaken, want er was een klein ongelukje in mijn hobby kamer, daarom drink ik er dus ook nooit, maar nu dacht ik och het zal wel meevallen :p not! 
...
De basis kaart is gemaakt in de kleur Crumb Cake en daarop heb ik een stuk Blushing Bride geplakt en daarop weer een stuk Whipser White. Ik heb de stempels uit de Kinda Eclectic gebruikt de stippel rand heb ik gestempeld met Crumb Cake en de tak met blaadjes met Old Olive. De vlinder heb ik gestempeld met Blushing Bride en uitgeponst met de Elegant Butterfly Punch. Het dsp strookje komt uit de All Bloom serie. Het draadje komt uit mijn eigen collectie en onmisbaar op mijn kaartjes :p  
...
..
Volgende week vrijdag 1 augustus doe ik weer een bestelling bij SU. Wil je ook nog iets mee bestellen? Dan kan jij je bestelling doorgeven tot en met woensdag via de mail of telefonisch. Ik mail je zo snel mogelijk terug ;)
..
Heb je ook gezien dat ik verschillende clubs heb, en ik ga per 1 september weer een nieuwe Stampin'Club starten, er zijn nog enkele plekjes vrij. Zodra de club vol is ga ik weer starten. Wil je meer over deze club lezen dan kan je dat hier vinden. Heb je nog vragen dan hoor ik het graag ;)
...
Ik wens jullie allemaal een heel leuk weekend! 
..
De volgende in deze bloghop is Lorraine, je vind haar post door op haar naam te klikken! 
,,
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png