donderdag 28 augustus 2014

Stampin' Up! - Autumn / Winter Catalogus Bloghop

...
Goedemorgen, vandaag hebben we een bloghop met de verschillende teamies uit mijn team en we laten allemaal iets zien wat we gemaakt hebben met de mooie producten uit de nieuwe Autumn / Winter catalogus ;) Ik ben de eerste waar de blog begint, dus als je doorklikt op elke blog dan kom je verschillende prachtige kaarten en creaties tegen.Veel hop plezier ...
...
Een van mijn favoriete nieuwe spullen uit de Autumn / Winter catalogus is de Curvy Keepsake Box. Een heel leuk doosje en je kan hem uit stansen met de Bigshot. Ik heb het cardstock in de kleur Lost Lagoon uitgestanst en het design papier komt uit de All is Calm collectie. Ik vind de kleuren prachtig uit deze serie ;o) De veren komen uit de nieuwe Four Feathers stempel set en heb ik gestempeld met Smoky Slate en Pear Pizzazz en uitgestanst met de Feathers Framelits Dies. De zilver kleurige veer heb ik uit gestanst uit zilverkleurig Foil Sheet. Het zilverkleurige draadje komt uit mijn eigen collectie en is borduurgaren ;o) 
.................
Klik op de buttons voor het volgende blog, je komt dan op het blog van Wilma
...
Vandaag kan je ook de Autumn / Winter catalogus online bekijken, Je vind de link aan de linkerkant van mijn blog, je klikt dan op het plaatje en dan kan je de catalogus downloaden. Als je liever een catalogus hebt om in te bladeren mail me even dan stuur ik je een catalogus toe ;o) 
...
Ik wens jullie een hele leuke dag en veel plezier met de bloghop 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png