zondag 31 augustus 2014

Stampin' Up! - Merry & Bright

 ..
Goedemorgen, alweer zondag en dus tijd voor een nieuwe Cas on Sunday Challenge. Deze week was echt een challenge voor mij want het thema deze keer is Black & White with one color. Ik moet dus een zwart witte kaart maken met een kleur. Welke kleur dat mag je zelf weten en ik heb voor rood gekozen ;) Op het blog zie je prachtige kaarten van het design team, en we zouden het ontzettend leuk vinden als je meedoet. 
...
...
Dus dacht ik zwart met wit en een kleur .. tja ehhh dussss. Hihi echt moeilijker dan ik dacht en ik heb op internet gespeurd en daar staan veel laarten in zwart met wit en een kleur maar die zijn niet clean & simple. Maar na twee misluktke kaarten is deze tevoorschijn gekomen :p De basis is Basic Black met daarop een stuk Real Red en Whisper White. De ijsvlokken zijn gemaakt met de Snowflake Card Thinlits dies en ook een van mijn favoriete uit de Autumn / Winter catalogus. Ik heb daarvoor ook Basic Black en Real Red gebruikt. De tekst komt uit de Good Greetings set die je alleen gratis kan krijgen dmv een party, workshop of bestelling. Meer informatie vind je op de pagina acties. Ik heb gestempeld met Memento Black, deze is lekker zwart en kan je ook gebruiken met het inkleuren van de Blendabilities. En Rhinestones mogen natuurlijk niet missen op een kerst kaart ;) 
..
..
Alfgelopen week heb ik de Incentive Trip naar Madeira verdient en ben ik Rising Star geworden. De trip verdien je dmv punten van verkoop en als je teamies promoveren. De Rising Star krijg je bij een bepaalde omzet en drie promoties van je team maar dat kan alleen maar in je eerste SU jaar als demo! Ik ben zo dankbaar voor jullie, mijn klanten, mijn hostesses, mijn familie, mijn fantastische team van demonstratrices, mijn lieve up Carmen en mijn super steun en toeverlaat Rinus. Zonder jullie zou ik dit allemaal niet hebben bereikt! Thank you all ♥ 
..
Aanstaande zaterdag ga ik weer een bestelling plaatsen bij Stampin' Up! en jij kan je bestelling doorgeven tot en met donderdag. Je mag natuurlijk ten alle tijden een bestelling plaatsen, meer informatie daarover lees je hier. Iedereen die in september een bestelling bij mij plaatst wordt op een briefje genoteerd, jouw naam komt dan in de hoge hoed en op 1 oktober maak ik een naam bekend en die krijgt dan een leuke verrassing, gewoon omdat ik iets te vieren heb ;o) Een hele leuke zondag ... geniet ervan! 
...
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 


 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png