zondag 14 september 2014

Stampin´ Up! - Congratulations

,,
Goedemorgen, vandaag een nieuw kaartje voor de CAS on Sunday Challenge blog, en we hebben weer een leuke uitdaging. Het thema is Sequin Celebrations, maak een feestelijke kaart en gebruikt Sequins. En tja ik had natuurlijk alleen gelezen Sequins :p dus ik had een kerstkaartje ... maar gister avond heb ik nog even een andere gemaakt, en zal je de kerstkaart later tegenkomen op mijn blog. 
,,
,,
De basis is een Note card, ik vind ze helemaal leuk de laatste tijd en je kan ze krijgen in Whisper White en in Crumb Cake. Daarop heb ik twee stookjes design papier geplakt uit de All Bloom paperpack en ik heb de What´s Up! pons gebruikt om de hoekjes uit te ponsen, heel hadig, je moet alleen het midden even opzoeken. daarop heb ik decoratie draad geplakt, en daarop drie rondjes in de kleuren Garden Green, Strawberry Slush en Pistachio Pudding. Daarop een Modern Label in de kleur Daffodil Delight en daarop een Word Window pons in Whisper White, De tekst komt uit de Teeny Tiny Sentiments en heb ik gestempeld in Garden Green. De sequins komen uit de Autumn - Winter catalogus en heten Frosted Sequins. Een leuk doosje gevuld met zilverkleurige sequins en leuke witte sneeuwvlokjes. Ik heb ze vast geplakt met de Tom Bow lijm. 
.....
Morgen doe ik een extra bestelling de deur uit! Wil je ook nog iets meebestellen? Dan kan je dat nog doorgeven tot en met vanacht twaalf uur ;) Ik zal het dan morgen voor je meebestellen. 
...
Afgelopen vrijdag avond stond ik op de Lady's Night in het van der Valk hotel in Drachten, wat een gezelligheid en heerlijk druk. Ik heb genoten deze avond en ik hoop jullie ook. Hier is een foto van mijn tafel ... 
..
..
Ik wens jullie een heerlijke zondag, aan het weer zal het niet liggen hier schijnt het zonnetje, dus ik ga straks lekker de tuin in ;) 
..
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart: 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png