dinsdag 9 september 2014

Stampin' Up! - With Sympathy

 ..
Hallo vandaag een kaartje die ik liever niet maak en eigenlijk altijd koop maar als kaarten maakster is het ook wel een beetje vreemd om karten te kopen. Ik vind het heel moeilijk om deze kaarten te maken, want ik maak liever vrolijke kaarten, maar soms moet het gewoon ... 
...
...
De basis kaart is gemaakt in Rich Razzleberry met daarop een stuk Whisper White. De bloemen komen uit de prachtige hostess set Bloom with Hope en ik heb ze gekleurd met de Blendabilities. Ik heb Rich Razzleberry en Old Olive gebruikt om mee te kleuren. De tekst komt uit dezelfde set en heb ik met Rich Razzleberry gestempeld. Het Cotton lint heeft dezelfde kleur en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb wat pareltjes geplakt om het wat chicer te maken. 
...
Wil je ook leren hoe je kan inkleuren met de Blendabilities? Je kan je nog vandaag opgeven voor de workshop Blend it! Er zijn nog een paar plekjes vrij en je opgave moet binnen zijn voor vanavond 6 uur! Je krijgt op de workshop een  stempel (keuze uit twee verschillende Vived Vases of Blended Bloom), 2 pakjes Blendabilities naar keuze (niet de huidskleur set) en een gevuld pakket voor drie kaarten. De kosten zijn €50 inclusief de stempel, twee pakjes blendabilities, het pakket, koffie of thee en wat lekkers. Deze workshop is van half 2 tot half 5. 
...
Ik wens jullie een hele leuke dag en dank je wel voor je bezoek ;) 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png