zondag 28 december 2014

Stampin' Up! - Project Life Edinburgh

..
Goedenavond, de afgelopen dagen waren heerlijk. Na de kerst hebben Rinus en ik de klus kleren aan getrokken en hebben de kelder opgeruimd en gesausd. De planken zijn geverfd en liggen te drogen, en ik hoop morgen de kelder weer in te ruimen ;) Vanmiddag wilde ik eigenlijk met de workshop planning verder gaan, maar ik had ook zin in freubelen, en dat is het geworden :p Je kan mijn workshop planning tot en met eind april hier vinden. Wacht niet te lang met opgeven want vol is vol. 
..
 ..
In september zijn we een weekend naar Edinburgh geweest. Rinus kreeg een citytrip cadeau van zijn baas omdat hij 25 jaar bij de zaak was, en hij wilde graag naar Edinburgh, en dat vond ik heel leuk plan. Wat een top weekend hebben we gehad, heerlijk weer en ontzettend relaxt. Veel gezien, gewandeld en natuurlijk moest ik veel foto's maken. En tja daar had ik nog niks mee gedaan, en dat is zo zonde! Daarom ben ik vandaag begonnen met foto's printen (I love mij Selphy, echt geen moment spijt gehad dat ik hem heb gekocht) en ik heb de voorkant van het album alvast gepimt, anders ziet het er zo saai uit. 
..
Eerst heb ik de voorkant met behulp van de star mask de witte sterretjes gemaakt. Ik heb twee pl kaartjes uit gezocht, uit de Everyday Adventure Collectie, en die heb ik als fishtail geknipt. daarop een strook, ook gemaakt van een pl kaartje. De tekst heb ik gestempeld met Memento Black en de Alphabet Rotery Stamp. Ik had een klein foutje gemaakt :p maar daar zie je niks meer van ;)
...
...
Ik ben begonnen met een scarp pagina omdat ik dit zo'n leuke foto vind. Deze meneer stond vlak bij het Edinburgh Castle, en had enorm veel fans. Iedereen wilde met hem op de foto ;) Ik wilde wel, maar ik had het idee dat hij het niet echt leuk vond :p Ik heb project life kaartjes gebruikt uit de Love Story Card Collectie en een stuk Cerry Cobbler cardstock. Ik heb de nietjes van de Stapler gebruikt voor een beetje stoere look, en het houten bannertje komt uit de Everyday Asseccory pack, net als het gestreepte rondje. Ik blijf het moeilijk vinden hoor, scrappen maar oefening baart kunst toch?
.. 
..
Omdat ik woensdag jarig ben ga ik een cadeautje weggeven! Gewoon voor de leuk ;) Wat ga je dan weggeven, zal je denken .. nou daar moest ik even over nadenken, maar het heeft met project life te maken .. namelijk deze leuke stempelset. De set heet Project Life Point & Click. Laat een feestelijk comment achter op deze post en en wie weet ben jij de gelukkige winnares. De gelukkige winnares word Donderdag 1 januari bekend gemaakt en word gekozen uit diegenen die een berichtje hebben achtergelaten in deze post.
..
..
Ik wens jullie een hele leuke zondagavond. Ik ga even verder met mijn project life ... 
 photo Naamtag_zpsf73dc3aa.png