zondag 10 februari 2013

Happy Birthday Wishes


Hallo allemaal, wat een gezellige en onwijs leuke dag heb ik gisteren gehad. Een dag met veel verschillende technieken en in verschillende stijlen. De meiden konden minimaal zes kaarten maken in Vintage, Cas en Cute. Ik heb helemaal niks gemaakt want ik was aan de klets, zorgde voor de catering en hielp waar ik kon. Ik ben Carmen enorm dankbaar voor alle voorbeeldjes en support.

Carmen had ook een kaartje met de Rock & Roll techniek gemaakt en ik moest dat natuurlijk even proberen vanmorgen. Wat een leuke techniek zeg en het effect is top. Het vlindertje komt uit de Papillon Potpourri set en is gestempeld met Baja Breeze en Cherry Cobbler. Ik heb de Elegant Butterfly Punch gebruikt om hem uit te ponsen. De cirkels heb ik geponsd met de 1¾ cirkel pons. Het dsp komt uit de twitterpated collectie, ik vind deze collectie echt helemaal te gek. Het tekstje komt uit de Petite Pairs stempel set en heb ik gestempeld met Cherry Cobbler. De basis van de kaart is 15,5 cm x 11 cm en is van Whisper White cardstock.

Een hele fijne zondagavond en bedankt voor je bezoek.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Papillon Potpourri en Petite Pairs
DSP: Twitterpated
Cardstock: Whisper White en Regal Rose
Inkt: Cherry Cobbler en Basic Gray
Pons: 1¾ Inch Circle Punch
Stans: Large Scallop Edgelits
 
 photo seperator.jpg

13 opmerkingen :

 1. Echt een gaaf kaartje Janneke

  Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So pretty my friend!! Love the several layers of pretty papers!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf kaartje!! Ik vind 'm geweldig mooi!! Maar wat is Rock 'n Roll techniek? Nou ben ik benieuwd....
  Groetjes en fijne avond, Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een super kaart meis. Het zijn ook echt geweldige producten van Stampin Up. Ook ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad gisteren en het was super leuk je weer te zien en te spreken! Liefs Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje, wat een pracht van een kaartje weer, Janneke. Dat Rock & Rollen gaat je goed af, ziet er heel mooi uit. Enne.. ik heb het gisteren ook erg naar mijn zin gehad en ik vond het leuk om jou en wat CCWS meiden te zien. Ik hoop dat mijn SU bestelling snel bezorgd word.
  Liefs, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf!!
  Geweldig papier.....hebben :-)
  Gisteren was echt supergaaf, nogmaals bedankt!!
  Liefs, Wilma XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kaartje, prachtig papier! Rock & roll, klinkt gezellig ;)
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Morning sweetie, this is just gorgeous huggles Pops x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ontzettend leuk om dit allemaal van je te lezen Janneke.En helemaal top dat je ook demonstratrice wordt. Ik kijk n u helemaal uit naar al je kaarten en wat een succes zijn die SUproducten, iedereen is er blij mee. Ik hoop dat je heel veel aanvragen voor workshops krijgt en doorgaat met je geweldige voorbeelden en kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend leuk om dit allemaal van je te lezen Janneke.En helemaal top dat je ook demonstratrice wordt. Ik kijk n u helemaal uit naar al je kaarten en wat een succes zijn die SUproducten, iedereen is er blij mee. Ik hoop dat je heel veel aanvragen voor workshops krijgt en doorgaat met je geweldige voorbeelden en kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een lief kaartje, ziet er weer top uit! Vraag me alleen af wat Rock & Roll techniek is...
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen