zaterdag 16 maart 2013

Bloomin' Marvelous


Goedemorgen, vandaag een kaartje die we onder andere afgelopen woensdag hebben gemaakt op de workshop bij Wilma. Het was een ontzettend gezellige dag en ik heb genoten ;) 
Het kaartje had ik gemaakt voor de nieuwe challenge van Crazy for CAS , voorheen Mi CAS es su CAS. Ik had met deze kaart de Challenge gewonnen en mocht daarom Guest Designer zijn. Ik kreeg een paar afbeeldingen / teksten  gemaild van Seintje en daar moest ik me door laten inspireren, nou die keuze had ik snel gemaakt hoor. Deze heb ik gebruikt voor mijn kaart.


 Ik heb als basis Whisper White cardstock gebruikt en daarop 2 design papiertjes van de Twitterpated collectie. Ik heb daarop een gaasje geplakt met de Sticky Stripe tape en toen de twee vlinders. De vlinders heb ik gemaakt met de Beautiful Wings Emboslits. Deze Emboslits stanst en embosd in een keer. Het tekstje komt uit de Bloomin' Marvelous set, een van de sets uit de Sale A Brations. 
Deze en nog andere leuke sets kan je nog gratis krijgen bij elke €60 die je besteed, maar het duurt nog tot 22 maart dus je hebt nog maar een paar dagen. Op 20 maart doe ik een verzamel bestelling. Wil je ook wat bestellen dan kan dat tot en met 18 maart. meer informatie kan je hier vinden. 

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart
Stempels: Bloomin' Marvelous
DSP: Twitterpated
Cardstock: Whisper White
Inkt: Stampin' Up Basic Gray
Emboslits: Beautiful Wings 

Wil je graag demonstratrice worden dan krijg je €90 extra in je starters pakket tot en met 22 maart. Je betaald dan €129 en je pakket is €219. De starters kit mag je zelf samen stellen. Je kan me altijd mailen als je vragen hebt. Meer informatie kan je hier vinden. Ben je er al uit dan kan je je gelijk aanmelden via boven staande button.

Al deze spullen kan je via mij bestellen ;) Meer informatie kan je hier vinden. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen mocht je vragen hebben. Ik doe op 20 maart een verzamel bestelling, meer informatie vind je onder dezelfde tab. 

 photo seperator.jpg

2 opmerkingen :

  1. Wat een pracht kaartje!! SUPER. Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marvelous is right! Love this Janneke!!!

    BeantwoordenVerwijderen