maandag 18 maart 2013

SU producten bestellen ....


Vandaag is de laatste dag om mee te kunnen doen aan de verzamel bestelling die ik as woensdag ga doen ;) Wat is een verzamel bestelling? Dat kan je hieronder lezen :D 

Op bepaalde data verzamel ik de bestellingen en vervolgens stuur ik de bestelling naar je door tegen de Post NL kosten. Ik geef de datum door (word ook aangekondigd op de blog in de side barEn voor deze datum kun je je bestelling plaatsen via de mailHet is de moeite waard als je een paar producten wilt bestellen bv als je  iets  bent vergeten of misschien alleen maar een stempel set of inkt pad nodig bent.

Ik bestel de producten die je hebt besteld nadat ik het geld heb ontvangen. Zodra de bestelling bij mij binnen is verstuur ik de producten naar je toe.

Wil je meedoen met deze verzamel bestelling dan graag je keuze doorgeven voor vanavond 8 uur!  Je betaling moet 19 maart binnen zijn en dan ga ik woensdag bestellen. 

Vergeet niet dat alleen deze week nog de Sale A Brations is en als je voor € 60 euro besteld mag je gratis een van deze stempeltjes uitzoeken bij je bestelling. Er zijn verschillende sets waaruit je kan kiezen. En er is zoveel leuks, er zit vast wel wat leuks voor je bij. En heb je voor € 120,00 dan mag je twee setjes uitkiezen etc. Meer informatie kan je hier lezen. 
 photo seperator.jpg

Geen opmerkingen :

Een reactie posten