maandag 22 april 2013

Regional event Almere


Goedemorgen, afgelopen zaterdag hadden we een trainingsdag van Stampin' Up! in Almere. Wat een zaligheid om niet heel ver te moeten reizen, dus ik hoefde niet zo heel vroeg weg. Heerlijk want ik had vrijdag avond nog een workshop gegeven en dat was wel heel gezellig ;o) 

-foto gemaakt door Lida Goosen-

Op deze foto zie je Mieke, Carmen, Linda en Anca swappen, dat is dat je je kaartje of leuk projectje gaat ruilen. Ik vond het onzettend leuk om te doen en heel leuk om te zien wat de andere dames hebben gemaakt.  Dit is wat ik heb geswapt. Vind je het niet geweldig leuk om dit zo bij elkaar te zien ;) Ik ga het bewaren in een mooie doos en zal hem meenemen naar de workshops zodat iedereen kan mee genieten van al dat moois wat jullie hebben gemaakt.

 -foto gemaakt door Lida Goosen-

Smile .... wachten op wat gaat komen ;) 

-foto gemaakt door Lida Goosen-

Hier gaan alle Dutch Pinkies die er waren op de foto. Tja ik zit er weer bij alsof ik mijn hand wilde opsteken om Michelle wat te vragen *lol. Geen idee wat ik aan het doen was eigenlijk *wink


En de Pink Shadow Team ... van links naar rechts Anca, Janneke, mijn upline Carmen, Linda, Michelle Last (de upline van Carmen, is dat dan mijn Up Up line?) Mieke en Lida.


Hier zie je de naam badge die ik had gemaakt met de hele gave koord eraan. Eindelijk heb ik er dan een ... ik zag hem natuurlijk al eerder voorbij komen bij mijn mede demonstratrices maar zelf had ik nog geen een. Aan het koord zit ook een mooie badge gemaakt door Michelle Last. Een close up van de badge. Pink and Bling ;o) 

Mocht je het ook leuk vinden om demonstratrice te worden, dan kun je contact met mij opnemen voor meer informatie. Je kunt normaal een starterspakket met €175,= aan spullen uitzoeken en maar €129 betalen. En tot eind mei kun je daarbij nog eens voor €35 spullen bij bestellen. Dat is €81 voordeel ;) Meer informatie kan je hier vinden. 

Psst, ik heb nog plek voor 2 dames of heren op de workshop dag as zondag in Heerenveen. Meer info kan je hier vinden, en opgeven kan via de email. 

Een hele fijne dag allemaal en bedankt voor jullie leuke berichtjes. 
 photo seperator.jpg

4 opmerkingen :

 1. Ziet er allemaal super gezellig uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto met al die swap-items die je hebt geruild en zo te zien was het een leuke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Looks like you had so much fun Janneke!! It's always nice to meet a fun network of friends sharing in what we do! :) HUGS

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar in Heerenveen was je workshop?
  Groetjes
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen